flpa.blogg.se

better than love - griffin house

Kategori: Allmänt


you make me happy

fix you - coldplay

Kategori: Allmänt

pluggar gärnet medans coldplay dånar från högtalarna. jag är less på skolan och vill ha sommar, nu tack. jag är less på press inför betyg och annat som är vesäntligt just nu. tur att jag har coldplay.

puss lippan

teardrops - womack & womack

Kategori: Allmänt

Gårdagen ägnades åt att fira Fia och det var mycket trevligt måste jag säga. Hektiskt, men mycket trevligt. Efter att ha städat både mitt rum och resten av huset var jag rätt trött men höll humöret uppe och åt god mat och gudomliga tårtor. Jag såg framemot att spendera natten i min nybäddade säng men icke. Jag blev nattgäst på villagatan och jag ska inte klaga, det är mysigt det med. Jag kom hem för en och en halv timme sedan och har precis ätit frukost med Fia och nu ska jag sätta igång med lite skolarbete. Om mina ögon tillåter så spenderas eftermiddagen ute på altanen med en kopp te och engelskanovellen. Detaljerat inlägg om viktiga saker. Hmmm.

puss lippan

celebration - kool and the gang

Kategori: Allmänt

FIA ÖHRMAN ANNARS DÖR MAN FYLLER 20 BAST!


världens bästa syster

best friends - amy winehouse

Kategori: Allmänt

det är jag och majsan
i vardagsrummet,
monkan städar och vi
hittar skivan med schlagerhits.
fyra bugg och en coca-cola
blir snabbt en favorit. ljudet på
högsta och ös på det hala golvet.
jag med utslagna framtänder och
majsan som lintott. jag längtar
tillbaka varje dag. VARJE DAG.<3

funkytown - lipps inc

Kategori: Allmänt

lyssnar på världens jobbigaste låt samt försöker hitta motivation till städning av mitt rum. det ser förjävligt ut rent ut sagt. och nej, jag ska inte använda mig av svordomar i min blogg. dåliga intryck ska man spara på.

puss lippan

big yellow taxi - joni mitchell

Kategori: Allmänt

god förmiddag gott folk!

fortfarande hemma, och jag är så less på det. jag vill till skolan, faktiskt. det finns absolut ingenting jag kan göra här hemma förutom att plugga. så det är det jag sysselsätter mig med. igår hände någonting som jag aldrig kommer att glömma. jag tänker inte berätta hela händelsen. det räcker med att jag säger att en stor, väldigt stor, källarspindel kröp på min arm medan jag moppade golvet i badrummet. kan ni tänka er? jag kan det tyvärr. och ja, jag är en mes, men det kan jag faktiskt inte hjälpa. det enda jag kan försvara mig med att det är min mammas fel. nu ska jag sätta igång med plugget och se upp var jag sätter fötterna.

puss lippan

flyg du lilla fjäril - håkan hellström

Kategori: Allmänt

god eftermiddag!

just nu befinner jag mig i soffan framför tv:n med datorn i knät. jag känner hur kalorierna flödar bort från min kropp. så nice. saken är den att, jag är sjuk. igen. again. ännu än gång. och jag är riktigt trött på att behöva skriva det här och ännu mindre på att faktiskt vara det. denna gång är det halsen och temperaturen i min kropp. jag förstår inte hur jag kan vara mottaglig för dessa bakterier eller vad det nu är. igår låg jag hela dagen framför tv:n och sov, idag hade jag ingen lust med det, så jag; bakade scones, städade, lagade mat, pluggade och pratade med min fina vän moalee. det är mycket för en dag, och för att vara jag. jag och mois diskuterade ännu en gång denna stad och dessa rykten som ständigt dyker upp, ibland är det rykten som faktiskt är sanna sådana, vilket idag visade sig vara rätt och vilket visade sig få mig illamående. aldrig roligt det där, bara lite komiskt. mer än så är det inte. hmm, annars tittar jag på sex and the city och önskar att jag befann mig någonstans långt långt bort. i wish i wish i wish. that's it tror jag. det kanske kommer mer under mina sjukdagar, vem vet.

puss lippan


finmajsan and me

white winter hymnal - fleet foxes

Kategori: Allmänt

Hallå!

Jag sitter i min säng efter en god lunch tillsammans med mamma och pappa. De senaste två nätterna har spenderats på villagatan tillsammans med luddis. De senaste veckorna har varit quite hectical men jag har klarat av det pretty good. På skärtorsdagen blev jag och andrea klara med uppdraget och lovet satt som handen i handsken efter det. Lovet var nog det bästa på länge, trots en kväll på landet som för min del bangade ur en aning (första timmarna av den kvällen var urkul). Jag fyllde år och födelsedagen firades i stockholm där det handlades presenter, jag umgicks med världens bästa moalee, jag fick fina presenter från fina fröken frick, min bff majsan, villagatan, gulliga moster h och kusiner och kusinbarn. De var världens finaste presenter. Det var lovet det.

Den gångna veckan gick så fort att jag knappt hann blinka. Jag har upplevt en hudinfektion som inte var så trevlig, jag har fått mediciner mot allt möjligt och tagit en kortisonspruta mot den fruktade björken som allderles straxt blommar ut. Jag tänker inte vara bitter för att vädret har på senaste tiden strålat och det sätter en guldkant på min vardag. Utöver detta leker livet. Jag skänker en tanke till dessa människor som blir påverkade av det "stora askmolnet" som täcker europa just nu. Min ska åka till Irland på måndag kväll och det ser ju inte så ljust ut just nu. Jag tycker synd om honom, han har tjatat om denna resa i evigheter. Det finns säkert någon mening med att detta händer.

Min uppdatering hade jag inte ens tänkt nämnt, men visst har den varit lite tunn på sistonde. Det kan jag hålla med om. Snart är det dags för en sväng ut på jättorp och hoppas att klubborna fungerar som de ska och att jag inte är allt för ringrostig efter vinterns uppehåll. Det är dags för att kötta!

puss lippan
mois och jag i st annas skärgård. världens bästa moa och världens bästa sommarminne.

:D

Kategori: Allmänt

sitter hemma hos snygglojsan, vi har mysigt. vi äter chips.
puss lippan

changes - black sabbath

Kategori: Allmänt

Efter en trevlig kväll hos the fricks är hela familjen utslagen. Mamma har intagit soffan, pappa massagefotöljen och jag min säng. Fia lär sova några timmar till om jag får tippa. Utanför fönstret skiner solen och mitt rum är rejält uppvärmt. Att sitta inne en sådan här dag känns som en fruktansvärd synd, så en liten promenad blir det nog. Förr eller senare. Att ha lov nu i en vecka känns helt underbart, jag har inte förstått det än. Åh vad jag ska njuta. mmmmm.

Har hittat världens skönaste låt, upptäckte den hemma hos frille yesterday. Black sabbath it is! Dags för en uppryckning nu. Ha en underbar dag.

puss lippan