flpa.blogg.se

THINKING OF YOU

Kategori: Allmänt

Hallå!

Min helg har varit hektisk men samtidigt helt fantastisk! Den började redan i fredags med jobb direkt efter skolan, kväll hemma, utmattad, grinig och rätt ledsen faktiskt. Allting löste sig och lördag morgon klockan 07.30 befann jag mig ute på jobbet redo för att bre mackor och räkna pengar. Klockan fyra var det bråttom hem för att träffa vinden, göra mig snygg och sedan springa på high heels bort till favoritfrille som fyllde 50 barre. Vilken kväll, roligaste på väldigt väldigt väldigt länge. Ja, ni fattar. Tusen tack till familjen Frick, coolaste familjen i k-holm. Sent blev det och vid 05.30 somande jag som en stock. Några få timmars sömn sedan upp och hoppa för en hel dags jobb tillsammans med Andrea. Tungt var det, men vad gör man inte för lite pengar?

Nu är i alla fall helgen slut och början på en ny vecka är här. Skolan tar kolen på mig, redan, "hur hände detta"? Men det var väl kanske väntat. Och nu, mångadseftermiddag, är det dags att ta tag i det. I det och i mig själv. Moving on med saker och ser framemot helgen. Vila, vila, vila.

Puss lippan

I'M DOWN, YOU'RE UP

Kategori: Allmänt

Skolan drar igång och man blir sjuk, jag undrar verkligen hur många vita blodkroppar jag har, inte kan det vara många i alla fall. Imorgon går jag till skolan vare sig jag är frisk eller inte, det är urtrist att vara hemma. Jag får panik av att veta hur mycket jag missar nu i början, ännu mer panik över att skolan faktiskt är i gång, jag blir bedömd från och med nu och det enda som gäller är prestationer efter prestationer. Det gör mig stressad, väldigt stressad.

Min käre vän skrev för ett tag sedan om smeknamn på partner, att hon helst inte vill skriva älskling, baby osv. i bloggen. "Min älskling kommer snart hit". Jag tänker inte kommentera det hela, och vill inte heller säga att de som använder smeknamn i den stilen är något fel på, inte alls. Min käre vän har redan snappat upp "superman", vilket var väldigt genialiskt och coolt. Jag läser en blogg där pojkvännen kallas för vinden. Jag ska sno hennes smeknamn, romantiskt, genialiskt och urtöntigt. Så, vinden it is!

Nu är det dags för en kur med dusch, nagelbehandling och thé!

PUSS LIPPAN

THE WAY WE WERE

Kategori: Allmänt

BECAUSE I LOVE THE WAY IT HURTS

Kategori: Allmänt

Hallå,

det kanske är dags för mig att ta tag i allt nu och komma igång med alla rutiner när skolan alldeles strax drar igång, dvs säga att jag borde ta tag i bloggen nu. För mig är sommaren inte alls slut pga att skolan drar igång men hösten känns ändå skrämmande nära. Min sommar har varit riktigt skön, jag har åkt iväg och varit lite för mig själv, jobbat, träffat fina människor osv. Allting har varit perfekt!

Förra veckan var jag lite down pga vattenbrist men nu är jag back on track och redo för new happenings. Idag t.ex. besökte jag och Fia sulle 3, hör och häpna, 3 gånger! Linnea joinade sista gången vilket resulterade i ännu en bananbiskvi. Jag kan säga att det satt fins i kistan men jag var tvungen att ta en powerwalk för att mätta ångesten. Ångesten är borta och jag ska snart sätta på Love Story, världens mest romantiska film!

En liten start i alla fall räcker nog för mina få läsare. Det är som sagt dags att sätta fart på rutinerna.

puss lippan


jag och snyggandreas! ca 1.5 år sedan!

possible - morley

Kategori: Allmänt

jag rensar. jag rensar gamla minnen som finns kvar från förr, samtidigt som jag skriver i bloggen och försöker hålla mig sysselsatt. jag funderar över framtiden och är nyfiken på hur det kommer att bli, hur jag kommer sluta. musiken från högtalarna flödar och hur jag än försöker så kan jag inte låta bli att sätta på de där låtarna som påminner om saker som gör ont, samtidigt som de påminner mig om att de tiderna är förbi och att jag idag mår bra, riktigt bra. dessa dagar då regnet faller från himlen är på något sätt de dagar då jag tänker tillbaka och mår dåligt över saker som inträffat, för länge sedan, vilket är sjukt onödigt, men samtidigt inte går att glömma. istället tänker jag, idag när det regnar, att jag ska njuta av hur bra jag har det.

nu ska jag gå och må bra, samt rensa bort gamla kläder som tynger min garderobslåda.

puss lippan


ni måste ju se att jag mår bra här, eller?