flpa.blogg.se

spring ricco - florence valentin

Kategori: Allmänt

Jag försvann i några dagar. Ut till stugan där ingenting känns jobbigt. Hjälpte farmor med målning och oljning, vad gör man inte för gamla damer? Farmor är nog en av mina bästa vänner, även om hon tjatar som ingen annan.
Skolan är i princip över nu och jag kan inte förstå det, jag kan inte för mitt liv förstå hur tiden kunde gå så himla fort. Nu vankas student och en avundsjuk filippa, samt jobb och regn. Idag hem i bilen spelade radion achy breaky heart vilket förde mina tankar tillbaka till tallåstiden och påminde mig om hur mycket jag saknar det. Inte förrän nu har jag insett att den tiden aldrig kommer tillbaka vilket gör mig en aning ledsen. Sånt är livet antar jag. Idag vet jag inte som händer, de flesta ligger väl och sover just nu. Men inte jag, jag är nästan alltid uppe med tuppen! Have a nice day,

puss lippan

the best - tina turner

Kategori: Allmänt

TJA!
Hänger just nu ute hos moa i skogen. Vi sitter vid varsin dator och pratar över msn. Min näsa är röd och svider efter de senaste stekdagarna. Idag har jag jobbat och imorgon ska jag jobba. KLIRR! Jag sitter och hoppas på en promenad nu, men jag vet inte om mois är för lat. HARE BRA!
puss lippan

i hennes sovrum - imperiet

Kategori: Allmänt

gnagande känsla i magen och ångesten härjar. pressen större än någonsin, kraven jag ställer på mig själv är inte realistiska, men på något sätt ger jag mig inte. antingen bär det, eller brister. om jag har gudarna på min sida kan det vara över för mig imorgon, i alla fall på två månader. jag önskar att det fanns någon som kunde trolla bort kraven jag ställer på mig själv, ta bort det som rör sig i mitt huvud, alla sjuka tankar som kretsar. det är sjukt att jag mår dåligt över något som jag egentligen borde vara nöjd över. så kommer jag alltid att vara. självförtroendet i botten och en negativ inställning. positivitet är det jag behöver. it's all i need.

you're my best friend - queen

Kategori: Allmänt

utan er, skulle det aldrig gå.