flpa.blogg.se

lilla fågel blå - stefan hellstrand

Kategori: Allmänt

Skolan suger rätt hårt just för tillfället men jag vet att det kommer att gå över. Just nu kämpar vi för att hinna klart med vårat uppdrag, vi lär hinna och det lär bli ett helt okej arbete, men det känns ändå jobbigt. Jag tänkte faktiskt att det skulle vara trevligt att slänga in ett inlägg såhär på kvällskvisten, men det blir inte så mycket till inlägg detta inte.


kom hem nurå.

puss lippan

utan dina andetag - kent

Kategori: Allmänt

Det blev en promenad, en lång sådan också. Jag drabbades av sockerdricka i foten efter halva vägen, ni vet när det "bubblar" sådär jobbigt i foten. När jag kom hem la jag mig och sov framför harry potter med min syster. Det var mysigt men inte riktigt vad jag behövde. Det här är inte riktigt heller vad jag behöver, men jag kan inte göra något annat. Söndagsångesten är här och min hjärna låser sig. Spanskan har fått vänta tills nu, duschen likaså. Det betyder att jag har två saker att göra innan jag ska sova. Sjutåget är spikat imorgon, vilket känns som himlen. Ni kan ju lista ut om jag menar allvar eller inte.

Jag saknar min gamla klass från tallås. Jag saknar de långa sköna korridorerna där vi brukade hänga på rasterna, jag saknar ingun, lars-olof och till och med micke, jag saknar alla sköna lektioner som jag inte insåg att jag hade förrän nu, jag saknar högstadiet och musiken, hasse saknar jag, jag saknar musikalveckorna, andreas johnsson konserten och skolavslutningen. Jag saknar helt enkelt.

Status på facebook: np i spanska imorrn, söndagsångest och feber. fem av fem toasters. Mer än så behöver jag ju inte säga.

puss lippan

kärlekens tunga - eldkvarn

Kategori: Allmänt

Jag sitter och lyssnar på eldkvarn, snacka om att mina föräldrar har influerat min musiksmak. Det gör väl inte mig något, jag tycker att det är bra, men gubbrock, ni hör hur det låter. Helgen har varit rätt seg. Jag önskar att jag var pigg och motiverad, men min kropp säger ifrån. Mitt huvud dunkar och nu går jag in på femte dagen med huvudvärk. Snälla, släpp! Det är dock bara 3.5 dagar kvar i skolan, varav imorgon (måndag) har vi np i spanska. Det får gå som det gå, mina kunskaper i spanska kommer visa sig vara lika med noll. Sånt är livet. Jag borde sitta och skriva på uppdraget nu, istället sitter jag här. När detta inlägg är klart ska jag skriva, det lovar jag, men jag har fastnat och behöver en liten paus. Om jag orkar ska jag ta en promenad sen, jag tror jag skulle må bra av lite frisk luft. Det kanske ger tillbaka min motivation. Vi får se hur det bli. Uppdrag nästa!

puss lippan

i hennes sovrum - imperiet

Kategori: Allmänt

jag har gått och blivit sjuk, igen. halsen värker och febern ligger på 38.5. jag försöker skriva på min engelska men jag känner mig ganska opepp om jag ska vara ärlig. resultatet lär inte bli något att skryta med. men det är sånt man får ta. ikväll ska jag och fia ha fredagsmys. vi lär hyra film och äta sådant vi inte borde. det låter det. imorse åkte luddis till österrike, han kommer inte hem förrän nästa söndag. det känns sådär alltså, men när han kommer hem är det lov, så det är väl till en liten tröst antar jag.

nu måste jag försöka orka engelskan. försöka.

puss lippan


chill

jailhouse rock - elvis presley

Kategori: Allmäntpuss lippan

romeo and juliet - the killers

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här efter en hel måndag som faktiskt gått ganska snabbt, som tur är. Började klockan 12 idag och det tackar man aldrig nej till, även om det hade vart mer soft att sluta tidigt. Jag börjar hellre tidigare än slutar sent. Imorgon har jag ännu en sovmorgon, kör igång klockan ett med matte och slutar med idrott. Känns härligt! Innan det ska jag hinna med en snabb visit på sjukhuset och sedan hem till andrea och för att plugga. Vi är så flitiga så. Nu ska jag skriva en stund på min engelskaroman och sedan blir det nattinatt. Måste tagga inför morgondagen. Tack för mig.

puss lippan


bara för att hon är så jävla snygg!

she's out of my life - michael jackson (demo)

Kategori: Allmänt

det finns tusen saker jag skulle behöva göra, och här sitter jag och gör ingenting. jag kallar det för slappt och oansvarigt. men sådan är jag och sådan kommer jag alltid vara. jag kan faktiskt skylla lite på gårdagen. jag hade en mysig kväll på villagatan tillsammans med bland annat min efterlängtade 08-vän. medan jag skriver nu så sneglar jag på spanskboken som ligger bredvid mig. jag vill inte öppna den. fast hellre spanskan än naturkunskapen. den boken kommer jag föralltid att hata. provet i torsdags är inte ens värt att nämnas. jag får be och böna för högre makter att min lärare är snäll när han rättar, jag ska be och böna för ett betyg överhuvudtaget. mer än detta finns inte att säga. uppdateringen är estupendo känner jag och jag orkar inte bry mig.

puss lippan

cry me a river - julie london

Kategori: Allmänt

this is not okay.

har suttit och pluggar naturkunskap hela dagen.
jag förstår fortfarande inte hälften och det gör mig
frustrerad. sen är jag frustrerad över människor
som lägger ut opassande bilder på facebook på sig själv
tillsammans med någon annans pojkvän. är man stolt
över sig själv för att man har haffat någon annans kille,
vill man visa upp det för hela världen? åtminstonde för
hela katrineholm. trött blir jag. pust.

nu är det ca 10 minuter kvar till klockan är 17.00. då är
jag färdig med denna skit rent ut sagt och tänker ägna mig
åt tv:n och min familj.

puss lippan  

utan dina andetag - kent

Kategori: Allmänt

kent, det är så genialt att jag smäller av.

ja, det var ju ett tag sedan och det har väl hänt både det ena och det andra. jag har haft återträff med en liten men rätt bra del av min gamla underbara klass. det känns skönt att man kan träffa varandra såhär snart ett år efter att man har slutat vara klasskamrater och känna att man fortfarande har tusen saker att prata om och skratta åt. skolan har som alltid tagit upp en ganska stor del av min tid men jag känner fortfarande att det är ganska lugnt. solen är framme och ger mig ny energi. jag ser ljust på nästan allt nu.

dagen till ära spenderades tillsammans med min familj ute i vingåker i hopp om ett par nya jeans. jag kom snabbt under fund med att jag inte har 2 meter långa ben samt att de som tillverkar jeans inte har kommit på att det faktiskt finns de som är 163 cm långa och kanske inte vill ha 1 decimeter för långa byxor på sig. jag ser detta som ett problem för jag vill inte lägga ner pengar på jeans som jag sedan får åka iväg med till farmor för att sy in och upp. nej detta håller inte i längden. jag har dock hittat jeans som faktiskt är perfekta. från topshop, egentligen till för långa människor som vill ha kortare jeans, men de sitter som smort på mig. det blir att åka till storstaden och införskaffa sig ett par. värt att nämnas när jag väl är igång är att jag faktiskt fick med mig hem en skjorta som jag länge suktat efter. jag har inte vetat vart jag skulle kunna hitta den, men jag hade liksom ritat upp bilder i mitt huvud. pang så hängde den där mitt framför mina ögon precis innanför dörrarna på vfo. tur.för.mig. jag åkte lycklig där ifrån.

söndagsångesten brukar komma smygandes såhär dags på dagen annars, men eftersom jag är ledig imorrn blir det nog inte så farligt idag. hmhm. det kanske kommer imorrn istället. jag får döpa om det till måndagsångest, även om det inte klingar lika fint.

tack för mig!

puss lippan

lover, you should have come over - jeff buckley

Kategori: Allmänt

vilken vecka!

det känns skönt att jag är ledig idag, kan ni tänka er! jag är snart klar med alla uppgifter och det känns underbart. skolan är faktiskt inte så jättejobbigt just nu, det är inte så mycket att göra och även om det är endel så är det inte så jobbigt att kämpa. jag börjar få tillbaka motivation nu när ljuset är här och jag vet att sommaren snart är kommen. det är alltid lättare att hålla uppe humöret när man längtar efter något.

puss lippan

hurricane - bob dylan

Kategori: Allmänt

jag önskar följande:

- att det bara är ca tre månader kvar till jag tog studenten.
- håll i er. att snön smälter bort och att gröna ängar intar plats.
- att jag vann tillräckligt med pengar så att jag skulle kunna göra vad jag ville.
- att jag vågade stå upp för mig själv och säga åt sj att de kunde dra åt fanders.
- att jag slutade vara snål och beställde hem de ursnygga skorna från h&m som jag suktar efter.

fem saker var av två av dem är jobbiga upprepningar men som ständigt stör mitt liv. sj och snö. sj och snö. sj och snö. är vi påväg in i en ny istid? jag hoppas inte. imorgon är det dags för stick i låret, eller armen.. det visar sig. jag är inte nervös. än. tack för mig!

puss lippanwith every heartbeat - robyn

Kategori: Allmänt

and i'm off to school. det känns sådär.

puss lippan

 
the notebook skulle inte sitta fel just nu. snälla sj, ställ in tågen.