flpa.blogg.se

hold me like a pillow

Kategori: Allmänt

LÖRDAG!

Egentligen inte mycket att hurra för för min del, men mitt rum är kliniskt rent, mina lakan är tvättade och STRUKNA, julgardinerna är framme och de nya äppel-kanel ljusen är tända så mitt rum doftar jul. Jag vet inte om det kanske är lite för tidigt, men det struntar jag i. Jag vill ha jul!

Annars så känner jag att mitt shoppingsug börjar vakna. Spanar efter ett par nya stövlar även om jag inte behöver ännu ett par. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag hem med ett par redan på måndag. Vi får väl se. Eftersom jag inte kan gå ut och göra något idag så funderar jag på om jag kanske ska ta tag lite i skolan, räkna lite matte kanske? Även om det inte lockar så vet jag hur bra jag kommer känna mig sen. Hmm, jag väntar nog lite. Borde i alla fall hoppa in i duschen, alltid skönt att fräscha till sig lite när man är sjuk. Har förresten laddat hem massor med julmusik så den lär rulla i full gång här hemma idag. Ska be pappa köpa hem lite glögg sen, för att komma i helt rätt feeling! Ta tag i dig själv nu filippa..

PUSS


gammaaaaaaaal

let's go bananas!

Kategori: Allmänt

Jahapp, så var helgen över och en ny vecka är här. Mammas fest var över alla förväntningar! Hur kul som helst och ja, mer kan man väl inte förvänta sig när man har ett sådant sällskap, eller?! En del bilder finns hos linnéafrick.blogg.se, så kika in där! Och ja, vad ska man säga, efter en sådan fest är man inte riktigt sig själv på några dygn så här ligger jag, hemma i soffan och snorar. Jag och Fia delar nässprayet och hushållsrullen, det är såååå härligt!

Jag fick ta en paus från mitt mörka rum över lunch för att åka iväg med min kära farmor till resebyrån. Puerto Rico veckan efter nyår, hur låter det i era öron? I mina öron låter det helt okej faktiskt! JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!
Och som pricken över i:t, så kan jag nu mer sms:a cross hela världen till världens bästa majsan! ÄNTLIGEN, men jag måste säga att tidsskillnaden är lite weird. Det är konstigt att jag sitter här med pyamasen på och redo att borsta piggarna för att sedan hoppa i säng medan hon sitter och äter frulle. Hmm, men i guess that's the way it is! That was min 411, och nu är det time to sleep!

PUSS LIPPAN


känns som igår

because i love you

Kategori: Allmänt

Godkväll,

sitter här och ska snart slänga mig i sängen och släcka lampan. Har haft en myskväll med Fia och pappsen framför tv:n, Bonde söker fru och Berg flyttar in gjorde verkligen min kväll. Ska försöka läsa ut Candide ikväll så jag kan hoppa på min powerpoint imorgon. Det skulle kännas skönt att bli klar innan helgen så jag bara kan fokusera på mammas fest. Längtar! Hoppas även på en kallare dag imorgon så att snön kan ligga kvar, hellre snö än blask, dock hörde jag att det vankas regn till helgen. No more snow alltså! Sängen ropar,

puss lippan!


skulle sitta fint, eller vad säger ni?

tisdagkväll

Kategori: Allmänt

Jahapp, då var det dags för snöoväder och kyla. Så farligt är det faktiskt inte när jag befinner mig inomhus, men så fort jag ser bilder från sommarens underbara stunder längtar jag som aldrig förr efter sol och värme. Just nu sitter jag bredvid vinden i sängen. Vi pluggar bådatvå och jag känner att energin sakta men säkert börjar att ta slut. Ska nog snart ta och hoppa in i duschen snart och sedan lägga mig och fortsätta läsa Elsas mode. Min dag har varit rätt jobbig faktiskt, både för psyket och min fysiska styrka. Jag hoppas innerligt att solen skiner imorgon!
Puss lippan


saknar!

sharing different heartbeats in one night

Kategori: Allmänt

Godkväll,

från att läst nästan en tredjedel av Candide övergick jag till Elsas mode och fastnade där i ca: 2 timmar. Jag är kär, även om det kanske inte är det mest läsvärda ur litterär synpunkt kommer denna ge mig lite feelgood känsla de närmaste veckorna. Får se till att inte läsa ut den allt för snabbt bara. Annars då, jo sedan senaste inlägget har jag hjälpt mamma med lite tvätt, skrivit klart en engelskauppgift, plockat in all disk i diskmaskinen, satt på diskmaskinen, läst lite mer candide och fixat ordning i mitt rum. Jag har en förmåga att kasta alla kläder på min stol tills berget på stolen inte längre kan stå rakt utan tippar åt sidan vilket resulterar sig i att allting hamnar på golvet. Detta tog jag hand om idag i hopp om att mamma inte ska komma hem och börja tjata. Jag tycker om min mamma jättemycket men hon är väldigt duktig på att tjata, som alla andra mammor förmodar jag.

Jag är just nu ensam hemma efter att fia lämnade mig för jobbet och ja, de andra är där de alltid brukar vara. Men jag funderar över att lägga fram ett förslag lite snyggt när de kommer hem. Fick väldigt stor lust att dra upp till Stockholm innan jul och julhandla lite. Åka upp fredag, ta det lugnt på kvällen, kanske gå ut och äta, sova gott i en skön säng och sedan spendera lördagen på stan. Kanske på söder i de lite lugnare kvarteren. Tomrummet på mitt konto har gjort mina resor lite beränsade men om jag håller mig inom den ramen så borde det gå. I'll keep you posted.

För att avsluta mitt lov på ett skönt sätt ska jag nog ta och sätta på en mysig rulle efter middagen, bara för att känna att livet verkligen inte är så jobbigt som det kan kännas vissa dagar. Jag ska även fortsätta läsa Elsas Mode, såklart och hoppas på att boken får mig att vara positiv inför skolstarten både ikväll och imorgon när jag går upp med tuppen. Sådärja, ännu ett inlägg. Det är märkligt vad lediga dagar framför datorn kan göra.

Ha en trevlig kväll!

Puss lippan


finns inga ord för hur fula vi är.

kom ge mig världen

Kategori: Allmänt

Ja, vad har jag sysslat med idag? Jag har fått lite plugg gjort, åt en brakfrukost tillsammans med min syster och har suttit framför datorn resterande delen av tiden. Funderar på vad jag ska göra här näst. Försöka komma i fas, kanske till och med göra mer än vad jag behöver. Det känns alltid riktigt bra när man kan säga ;nej jag behöver inte, är redan klar. Lite överambitiöst kanske.

Tror att jag ska lägga mig ner och läsa en stund, ur den fantastiska Candide skriver av Voltaire. Vilket bok! Känner mig förövrigt ganska taggad till skolan efter att ha kollat i loggboken, det är 6 veckor kvar till jullovet. Alltså har jag, om 6 veckor gått halva tvåan och har ett och ett halvt år kvar av gymnasiet. Det är inte fyskam! Tiden går fort, även om det känns som motsatsen ibland. Dags att gräva ner sig i boken nu!

Puss lippan

P.S. fin header va? hah, den är bara tillfällig, typ.. D.S.

mitt höstlov

Kategori: Allmänt

Helt plötsligt var lovet slut. Det känns ju faktiskt sådär, känns som att jag skulle vilja spendera hela dagen i sängen under täcket och låtsas som att jag inte finns, men jag tror att det är bättre om jag peppar mig själv lite. Självklart så kommer jag underfund med att jag har rätt mycket att stå i, både inför denna vecka och framöver. Varför har man alltid ångest efter lov? Undrar bara.

Mitt lov har i alla fall varit rätt lugnt. Har vinkat av majsan, kom på två dagar efter att nu är inte majsan hemma längre och fick världens breakdown men piggade upp mig lite senare. Jag har varit på besök i stockholm hos moa. har haft en trevlig spontanmiddag med fröken Frick, Eric och Helmer. Har sedan hjälpt mamma lite inför hennes galej vilket är det enda jag ser framemot just nu. Det var mitt lov kort och gott men jag kan säga att det var behövligt, även om jag var hemma hela veckan innan lovet med en jobbig hals var detta en bra recovery för mig. Hoppas jag känner mig något utvilad imorgon när jag kommer till skolan.

Det är fortfarande morgon, kanske ska ta och försöka sova lite till, bara för att mitt lov fortfarande är igång.

Puss lippan!

hos molé

Kategori: Allmänt

Jahapp, då sitter man här, inte riktigt vaken och klockan har slagit halvtolv. Kom hit vid halvåtta imorse och somnade som en stock direkt, bredvid moa och mackan. Farvälet av majsan gick bra, faktiskt. Vi släppte några tårar sedan såg vi henne vandra in i gaten och bege sig ut på äventyr. Jag hoppas att hon får det bra därnere, men jag tror inte det blir några problem alls.
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, moa snackade om byte av några trosor, så det kanske blir en sväng på stan i alla fall. Farligt farligt för min plånka. Vädret är ju dock lite trist, typ höststorm. Ingen höjdare direkt. Annars måste jag ge moa och simon lite cred för en jättefin och mysig lägenhet. Jag trivs redan! Att jag inte har hälsat på tidigare.. Nej, nu ska jag se vad de små liven har för sig.
Puss lippan!
fina moalee!

don't paint the silence black now save me

Kategori: Allmänt

Inatt går tåget från R11 tillsammans med resterande delen av Stenegards. Arlanda och tårar på morgonkvisten är ju alltid trevligt. Sedan blir jag förmodligen avsläppt någonstans utanför stan för att sedan försöka ta mig till moaleevärldensbästa. Det lär bli en härlig men samtidigt en lite emotionell dag för mig, men jag tror att jag kommer att må riktigt bra iallafall. Idag har jag haft en riktigt feelgood-dag tillsammans med Fia. Först tog vi en lunch på sulle, träffade lelle en snabbis i farten typ, sedan vidare ner på stan, haffade en tröja och sedan tillbaka till sulle där vi fikade på några mumsigheter. När vi väl var klara med stan hade det börjat att regna, och tröjan som jag hade köpt lyste upp min dag lite. Man ska unna sig saker när dagen känns lite grå tror jag. Nu ska jag, mamma och fia äta lite pizza och hitta en bra film som vi kan glutta på. Ska försöka sova lite innan vi ska åka, klockan 2 inatt. En bra tid tycker jag. Ha det bra hörrni!

Puss lippan!


en tisdagsoutfit för första gången i min blogg!

why did you come if you can't stay forever

Kategori: Allmänt

hårda dagar man har när det är lov.
umgås lite med vinden, känner sig ibland lite som vinden själv.
kvalitetstid och fika samt promenader med fina vänner.

höstlov och det känns i hela kroppen. är även i en liten recoveryfas efter en veckas frånvaro i skolan pga halsmandlar som bara förstör. missade hela halloweenhelgen som jag hade sett framemot. majsan har även introducerat en ny vän; langhorne slim, som jag vet jag kommer att spendera mycket tid med. en ny vän är här och en gammal vän åker ifrån mig. majsan ska fara till aussie och lämna mig här på R11. jag vet att hon kommer tillbaka, men man blir lite sentimental i dessa tider. det bästa med att hon åker är att jag vet att hon kommer stormtrivas därnere. i know it!

imorgon tänkte jag bara vara ensam, lyssna på deppig musik, kolla på någon film som jag vet att jag garanterat kan fälla några tårar till sedan tagga för bilresan upp till arlanda. det var väl ungefär det jag hade att säga denna gång. see youuuuu!

puss lippan