flpa.blogg.se

Kvar av VT 2011

Kategori: Allmänt

  • Franska Mininationella SKRIV
  • Engelska B Read and Listening 30 Maj
  • Engelska B Författarprov 31 Maj
  • Franska Slutprov 1 Juni
  • Engelska B Inlämning 7 Juni
  • Uppdragsinlämning 9 Juni

Det här är mitt liv just nu. Eller egentligen inte för jag gör allt annat än att plugga, men det enda jag tänker på är att jag borde sätta mig ner och göra just det. Det är lättare när vädret är trisst, men jag har hört att det nästa vecka spricker upp och temperaturen ska tydligen visa 26 grader. Imorgon blir det jobb och på måndag ska jag bocka av en sak på listan och så kommer det att fortsätta. Även om jag inte tar studenten i år så vet jag hur lycklig jag kommer att vara när tvåan är slut, då blir det fest mina vänner. Nu blir det plugg i en halvtimme till, sen kvällshäng på R11G. Ha en bra lördag loves!

/FLIPPARN

WILD DANCE

Kategori: Allmänt

Det är plugg 24/7, det är press från alla håll och kanter, det är jobb, det är fest, det är snart lov, det är fokus och framförallt stress. Men, jag mår bra ska ni veta, har haft en supertrevlig helg och upptäckt att fina korta stunder gör susen för min situation. Min kalender är full med strategier och uppsatta mål för att underlätta för mig när förvirringen tar vid. Det här är bara bra, det är lika bra att vänja sig vid det nu för jag vet att det kommer tider som kommer visa sig vara 100 gånger värre än det här. Ville bara komma med en uppdatering, nu är snart plugget klart för ikväll och jag ska mysa ner mig bredvid min vind och kolla en bra rulle. Ha det bra loves, peace!


TO DO:

Kategori: Allmänt

 

  • Historiesyner och metoder - Uppsats
  • Franskaplugg - Steg 9
  • Engelska - Inför nationella

IF WE EVER MEET AGAIN + WEHEARTIT

Kategori: Allmänt

Har insett att veckorna går allt snabbare vilket får mig att inse att jag behöver så mycket mer tid för allting. Skolan börjar närma sig slutspurten och jag har hur mycket som helst kvar att göra, men jag försöker att ta det lugnt, allting ordnar sig. Det finns så många andra bra saker att glädja sig åt just nu, därför orkar jag inte med ångest och stress, det leder bara till låsning och det är det sista jag har tid med. Har planerat in att jag ska vara klar med allting innan den första juni, vilket gör att jag sitter här och ler.

Min helg har varit super, mys med lojsan och partyparty med en bunt döhärliga människor! Även om jag var tvungen att vara uppe med tuppen i söndags så bikade jag ut med ett leende på läpparna till jättorp. Att tjäna pengar är absolut ingenting jag ska sura för, det höll mitt humör uppe hela dagen, sedan kom min vind hem och gjorde mig ännu gladare. Har varit hemma i två dagar från skolan, pollenallergi suger verkligen, speciellt när det inte finns några supermediciner som hjälper. Näsan rinner och hostan håller mig vaken om nätterna. Får se hur det blir imorgon, har matteprov och är egentligen tvungen att åka, men jag får se om jag orkar.

Nu är det dags att slå sig ner till bords för att äta porterstek med mamma och fia, inte fyskam för en tisdag! Ha en trevlig kväll loves, puss!


                                                            <3