flpa.blogg.se

non, je ne regrette rien - edith piaf

Kategori: Allmänt

ja,

nästan som en riktigt kulturare.
edith piaf ger mig den rätta feelingen.
jag själv in bed med manus, te och
snytpapper. snyter för fulla muggar!
jag önskar att jag inte vore såhär.
jag önskar att jag inte låter som en
kråka imorgon på sista muntliga
uppdragsredovisningen innan
sommarlovet. snälla, help me.
jag önskar jag kunde låta som edith piaf.

puss lippan

by; lina scheynius

Kategori: Allmänt

secret garden - bruce springsteen

Kategori: Allmänt

God förmiddag!

Har precis varit duktig och plockat ur diskmaskinen och bäddat mammas och pappas säng. Ibland kan det vara kul att göra små goda gärningar. Vädret de senaste dagarna har varit ljuvligt, men skolan har tagit upp det mesta av min lediga tid. Det spelar egentligen inte så stor roll, det är bara tre veckor kvar, sen är det sommarlov som gäller. Och när jag säger sommarlov, så menar jag verkligen sommarlov.

Igår åkte jag med mois m. kavaljer ner till djulö och stod ut i myggsvärmen tillsammans med trevliga människor. Just nu sitter jag och väntar på att hon ska vakna och ringa mig, RING MOA!

På eftermiddagen åker jag och mamma ut och kollar på alla finklädda studenter som har bal ute vid Hedenlunda. Jag längtar tills jag får gå på bal. Jag längtar tills jag får ta studenten. Det kommer vara grymt. Bara två år kvar nu, det är bara att hålla ut!

Ha en bra dag,

puss lippan


GRYMMA JAG!

don't blame your daughter - the cardigans

Kategori: Allmänt

Guys,

sitter hemma framför datorn och kollar samtidigt ut genom mitt fönster. Det är ingen vacker syn, men lite mysigt är det faktiskt. Jag är glad, relativt nöjd med resultat från skolan som jag har gått och bävat för i veckor, och det känns så otroligt skönt när man verkligen lyckas med något. Jag är stolt över mig själv, andrea också för den delen, vi är co-workers! På tal om andrea så var hon här igår, hon jag och moa åt grillat och drog senare på 18-års fest i snygga outfits. Vi glittrade verkligen! Det blir en hemmakväll för mig, jag tänker mig en kväll framför tv:n med världens bästa familj. Fia åker abroad imorgon, det blir Barca för henne och hennes friends. Jag är inte ens lite avundsjuk, hehe. Imorgon blir det förmodligen en tripp ut till en kär väns sommarstuga, det är sådant som behövs ibland. Nu ska jag hälpa min kära mor med hemmalagad pizza hade jag tänkt.

puss lippan


you're the storm - the cardigans

Kategori: Allmänt

sitter med moa i min säng. vi äter chips och umgås, det är great!

puss lippan

17 år - veronica maggio

Kategori: Allmänt

Håhå, vilken dag,

jag är trött, riktigt trött, både fysiskt och psykist. Jag är i stort behov av ett långt, härligt, varmt sommarlov. Skolan suger verkligen musten ur en och det är utmattande. Min hals är inte okej, men när har den någonsin varit okej? Ögonen kliar och näsan rinner. Vad mer? Jo, jag har tröttnat att höra på skitsnack från människor som inte äger mer än tre hjärnceller och som aldrig någonsin varit intresserad av mig och mitt.

Ja, nu är det bara sätta sig och plugga. Det känns så otroligt lockande. Verkligen.

puss lippan


you'll always be my girl!

happy ending - mika

Kategori: Allmänt

hola,

jag sitter på min vanliga plats och öser plugg. jag har planerat för att idrottsuppdraget ska vara klart ikväll, vi får se hur det blir. helgen har varit toppen och får fem av fem toasters. så är det när mois är in town. jag jobbade första dagen för i år igår ute på jättorp, det klirrar fint i kassan. idag träffade jag lojsan en stund, det är alltid lika trevligt att träffa henne. vi satt på tallåstrappan en stund och jag fick drömma tillbaka lite till de underbara tallåstiderna. sedan gick vi till c&l och myste en stund. måndag i morgon, jag har faktiskt ingen farlig söndagsångest men det beror nog på att vi är lediga torsdag och fredag, det blir långhelg! nu blir det funbeat och word, BYE!

puss lippan

free - gavin degraw

Kategori: Allmänt

jag gör allt förutom det jag ska göra. jag lyssnar på musik, noppar ögonbrynen, pratar i telefonen, städar, bäddar sängen. allt förutom att skriva min labbrapport på mitt hemexperiment. kom igen filippa, skärp dig nu då. har förövrigt fått schema över helger jag ska jobba innan sommarlovet och inser smått att det inte är långt kvar. lite tid men mycket kvar att göra. jag skulle nästan göra vad som helst för att vara student just nu i dessa tider. man drömmer alltid om det som är omöjligt. det här är livet, det är bara att inse. och jag är inte bitter, jag är bara trött på naturkunskapen just nu. men allting blir roligare imorgon. då är jag klar med den och då är det fredag och helg! det är alltig någonting att glädja sig åt. nu är det dags att ta tag i vatten och is och densitet och ytspänning och allt vad det heter.

puss lippan

paint the silence - south

Kategori: Allmänt

min engelskalärare har slarvat bort min twilightbokanalys som jag skickade in för fem veckor sedan. pga virus i datorn har alla mina skolarbeten försvunnit. jag säger bara KUL.

maniac - michael sembello

Kategori: Allmänt

Kära vänner,

idag har det varit en sådan där härlig dag fylld med skratt och en skön känsla i magen. Att vakna upp med någon bredvid, att uppleva gamla minnen i aulan, att skratta åt för dyra priser på uppläggning av jeans, att slaffsa i sig någonting man får dåligt samvete för senare och att få skjuts hem av en övningskörare det är sådant som gör mig på bra humör. Vädret kan jag inte klaga så mycket på heller, det kunde vara lite varmare kanske. Jag har förresten inte nämnt vad min dator råkade ut för förra veckan. Virus och inlämning. Men nu är den tillbaka på sin rätta plats och jag är glad för det. Nu ska jag ägna mig åt mitt favoritämne, NkA. MUMS.

puss lippan