flpa.blogg.se

PICK ME, CHOOSE ME, LOVE ME

Kategori: Allmänt

God kväll!

Vaknade imorse och kände mig lika seg som igår, det fick bli till att stanna hemma idag med. Ett lik kan inte gå till skolan. Har hamnat i någon slags svacka just nu, vilket aldrig är roligt. Men jag fördriver tiden med Greys anatomy, alla boxarna står i bokhyllan så det är bara att vraka. Just nu sitter jag och funderar över ett bra avslut på mitt reportage, det är svårt, jag vill att det ska bli bra. Samtidigt lyssnar jag på Brucan, pony boy, det blir inte så mycket bättre. Snart börjar idol, bör ha skrivit slutet då.

PUSS LIPPAN

CREATE A PERFECT FACE

Kategori: Allmänt

Hallå!

Har precis vaknat efter ca 6 timmars sömn framför tv:n. Jag tror att det var välbehövligt, känner mig faktiskt lite piggare. Åkte hem från skolan halvelva efter att ha känt mig som ett vrak från att jag gick upp i morse. Aldrig roligt det där, men jag tog beslutet och åkte hem. Vilket jag inte ångrar en sekund! Jag har inte så mycket kvar på mina skolarbeten denna vecka, ligger faktiskt riktigt bra till tidsmässigt, vilket är väldigt ovanligt för att vara jag. Ska sätta på lite skön musik nu och skriva lite till på mitt roliga litterära reportage i engelska B, det känns väldigt waka faktiskt. Ska nog ta och höra av mig till vinden också, då blir jag garanterat på bra humör! Ha en bra kväll friends!

puss lippan


OLDLDLDLDL

I'M BEHIND YOU, ALWAYS

Kategori: Allmänt

Underbar dag tycker jag! Jag har faktiskt fått en massa saker gjort, och även om jag har rätt mycket kvar innan denna vecka är över så känner jag mig lite lugnare, vilket alltid är skönt. Snart ska jag, pappa och Fia ner på stan och se om vi kan göra något åt våra mobiler, detta funkar inte längre, jag vill gärna ha en mobil där touchen funkar på, annars kan jag likagärna gå tillbaka till min nokia 3310. Imorgon bär det iväg till skolan och skriver matteprov, sen är det bara två dagar kvar och sen är det  helg! Lördag ledig, Söndag jobb. En dag ledigt är aldrig fyskam!
Nu är det dags att göra något åt mitt äckliga rum.

PUSS LIPPAN

I COULD HOLD YOU FOR A MILLION YEARS

Kategori: Allmänt

ok.

Såhär va, jag trodde verkligen inte att v.37 skulle bli såhär. Och här sitter jag. Onsdag: Matteprov, Torsdag: Besök i Tingsrätten, NkB VG-MVGprov, Franska steg1 redovisning, Laboration inlämnad, Fredag: Engelska Uppläsning & ett härligt avslut på fredagen: Deadline Rättskunskap. Det är min v.37, och jag kan fortfarande inte förstå hur den kunde bli såhär jobbig. Just därför är jag hemma från temadagen idag och försöker göra klart endel av det som jag borde hålla på med just nu, istället för att sitta här.

Om jag hinner, tänker jag sätta hörlurarna i öronen och ta mig en lång och välbehövlig promenad. Men, det är bara OM jag hinner. Mitt mål är iallafall att vara klar med allt till idol klockan 20.00 ikväll, annars är det en katastrof och jag är dödsdömd. Såhär är det att gå sam, jag funderar på varför jag inte valde handels eller vård istället. Ingen idé att älta det där nu inte, jag har gett mig in i leken. Så mina vänner, ni vet vart ni hittar mig!PUSS LIPPAN