flpa.blogg.se

WEHEARTIT

Kategori: Allmänt

NOT AN ADDICT

Kategori: Allmänt

Så, efter en ångestfylld helg och ett födelsedagsfirande senare är jag nu tillbaka till verkligheten. Det kändes ett tag som att påsklovet var sommarlov och att jag inte skulle behöva sätta mig på bussen igen på väldigt, väldigt länge. Men som alla vet så är drömmar för bra för att vara sanna, igår var jag tillbaka. Det är lika för alla, jag vet, det kändes bara väldigt tungt att komma tillbaka efter den helt otroliga påskveckan, synd bara att sista helgen medförde en tung ångest som inte försvinner i första taget. Ibland får man bara skylla sig själv!
Det är i alla fall inte långt kvar nu, alla treor taggar järnet inför livets bästa stund, solen skiner och jag längar ihjäl mig till sommarlovet.

Imorgon blir det kvällshäng med lojsan och på lördag vankas det valborgsfirande på lite olika håll, jag vet inte riktigt vart jag styr min kos men jag hoppas att det blir en trevlig helg i alla fall! Jag ska försöka att vara lite lugn i alla fall, måste tänka på att det bara är några veckor kvar tills betygen sätts, det är bara att lägga gasen i botten och kämpa på in i det sista. Rakt in i kaklet brukade min gamla baskettränare säga.

Igår satte jag mig och kollade igenom gamla bilder och hittade några riktigt fina minnen. Jag älskar bilder som man nästan glömt bort men som man känner så mycket för, utan att riktigt veta om det. Dags att borsta pinglorna och sen falla ner i en varm och mjuk säng, puss på er!
-

Kategori: Allmänt

Ingen rubrik, svårt att tänka klart när det är så mycket som snurrar i min skalle. Är i alla fall precis hemkommen från en toppenkväll bestående av bio med syrran och lelle, fem av fem säger jag bara. Jag har påsklov, våren är här och de kommande veckorna ser så ljusa ut att jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Dag ut och dag in är jag omringad av vänner som gör mig så glad och får mig på så bra humör. Mer kan jag nog inte begära. Att jag är arton barre skadar ju inte heller, tänk att livet är allt bra härligt ibland.
Imorgon vankas det jobb och det tackar man ju inte nej till, ska styra lite över fia i några timmar ute på restaurangen vilket kan bli väldigt intressant. Klockan ett blir det förmodligen modevisning på stan, sedan hem för att ordna med lite förberedelser. Imorgon är det bara att ta fram partymoodet igen, det ska väl inte vara några problem? Jag tror att ingenting någonsin har rullat på så bra som det gör nu, tummen upp säger jag bara. Ha en bra helg loves!

/lippis

ROLLING IN THE DEEP

Kategori: Allmänt

Tjabba!

Har gått ett tag sedan sist och jag har blivit 18 barre. De ni. Jag är på bättre humör än någonsin och kan inte sluta le, tänk att allting flyter på så lätt ibland. Snart ska jag dra till banan med ludde och pappa, det får bli ett inlägg om den senaste veckan när jag har mer tid. Jag är vid liv i alla fall, mer än någonsin!

/f


v ä s t k u s t e n < 3

TISDAG

Kategori: Allmänt

Helgens bravader har varit super, fredagen tillbringades med fia och simon, vi käkade kalaspuffar och kollade på tsatsiki morsan och polisen. Eller, jag somnade efter halva kanske men jag lyckades se slutet i alla fall.
I lördags firade vi lojsan som fyllde 17 år! En härlig kväll med jättetrevligt folk. En efterlängtad söndag kom och jag fick träffa ludde för första gången på 9 dagar. Då förstår ni hur härlig min helg måste ha varit!

Och nu sitter jag här med fjärillar i magen. Imorgon är det dags för den munliga delen i svenska B. Från att ha varit helt säker till helt förvirrad så vet jag nu dagen innan exakt vad det är jag ska prata om. Det kan ju vara skönt att veta innan morgondagen menar jag. Så nu ska jag bara nöta, nöta och nöta tills allting sitter som en smäck, då är jag nöjd. Sen får det gå som det går. Jag längtar som en tok tills onsdagen är över, för på torsdag fyller en viss tjej 18 ÅR! Helt sjukt..
Har inte tid med det här längre, måste ta ett djupt andetag och get back to work!

/lippan