flpa.blogg.se

-

Kategori: Allmänt

Vi har vingar av guld och vi ramlar omkull,
och vi är fulla för kärlekens skull

utan dina andetag - kent

Kategori: Allmänt

Jag känner mig som kungarna från broadway, ikväll är en sådan kväll då allting känns så himla bra, utan att jag egentligen vet varför. Förmodligen för att jag sitter och lyssnar på denna låt, för att den påminner mig om både den lyckligaste och jobbigaste tiden i mitt liv. Denna låt är enligt mig, någonting som på bästa sätt förklarar vad kärlek är. Att blotta sina känslor i en blogg är för mig oacceptabelt, då jag inte vill blotta mina känslor i det verkliga livet. Mina känslor stänger jag in, och låter dem vara någonstans inom mig, där de aldrig kan bli förstörda utav någon annan än mig själv. Det bästa sättet för mig är att hålla huvudet högt, i vad jag än gör.

Imorgon är en annan dag, men nu har jag i alla fall dokumenterat en kväll i mitt liv då lyckan övervann allting. En känsla som jag ska gömma långt inne och ta fram när den behövs igen. Nu ska jag borsta pinglorna, p&k!


en härlig känsla

for the first time - the script

Kategori: Allmänt

rättskunskapen är avklarad, men klumpen i magen bara växer. det här är inte bra för mitt psyke, jag tror att jag måste skärpa mig lite på den här fronten. man kan inte klara av allting.
just nu dricker jag kaffe för fullt för att sedan börja min uppesittarkväll. nkB it is och jag längtar tills imorn när det provet är över, då attackerar jag franskan! ett roligare ämne i alla fall.
jag övergår till mitt mörkrostade kaffe och taggar till! ha en trevlig kväll.

/lippan


för en vecka sedan låg jag och stekte tillsammans med 30 graders värme. ofattbart.

ikväll - eldkvarn

Kategori: Allmänt

Det är väl ingen hemlighet att jag har fastnat för eldkvarns helsköna låtar. Pluras röst klingar helt rätt i mitt rum!
Plugget går inge vidare, vad gör man? Jag sitter och kollar på inspiration för våren. Kläder, kläder, kläder. Jag vill åka upp fort som satan till stockholm och köpa mig en helt ny garderob. Det gjorde ju inte heller så mycket att min lön klirrade till idag heller, en liten stjärna i kanten av min just nu så tråkiga tillvaro. Men vatusan, allting löser sig! Har även lust att fixa till mitt rum lite just nu, det är sterilt och tråkigt. Ner med julgardinerna kanske? Julstjärnan borde även den tas bort..

Back to work, uppdatering kommer!

fulla för kärlekens skull - eldkvarn

Kategori: Allmänt

Ja ni gott folk, det var ett tag sedan kan man säga. Sist jag skrev hade jag det nya året framför mig och en vecka värd guld under mina fötter. Jag ser tillbaka och vill vrida tillbaka tiden. Sista veckan av år 2010 spenderade jag tillsammans med min fina familj, fina vänner och en väldigt bra pojkvän. Jag och Ludvig var i Stockholm och kollade in utbudet, åt en väldigt god lunch på Berns Asiatiska och hade en allmänt trevlig dag. Nyårsafton blev faktiskt över mina förväntningar. Jag var hemma här på R11G tillsammans med ett härligt gäng, och sprang sedan ner till stan där det som vanligt var kaos för att möta upp en väldigt glad kille.

Nyårsdagen bar det av till Gran Canaria tillsammans med min glada men dock energiska farmor. Vi fick en lyckovecka med 30 grader och strålande sol. Det var allt jag hade önskat mig, och nu är jag fylld med ny energi och lite positiva känslor. Skolan drog igång igår men började dock inte direkt som jag hade tänkt mig. Det är typiskt att man ska drabbas av ångest första dagen och tvingas känna klumpen i magen bara växa. Men jag har bestämt mig att när denna vecka är över ska jag inte blicka tillbaka på sämre resultat och liknande, jag tar tag i det jag har framför mig och ser allting på den ljusa sidan istället. Nu ska jag snart köra ner näsan i lagstiftningsprocessen, måste bara koka lite te först. Uppdateringar kommer!

Puss lippan